LEHTIVIHREÄT*

yksinoikeudella Rockdata ja Provinssirock '96 festivaalilehti

Pahamaineinen hevimusiikkiyhtye

Lehtivihreät on pahamaineinen hevimusiikkiyhtye, jonka kotipaikkaa on vaikeaa määritellä, pojat kun kunnon rocktähtien malliin roikkuvat milloin missäkin ympäri tunnetun maailman.

Viime vuosina Lehtivihreät ovat saavuttaneet vaarallisen livebändien maineen. Rekvisiittapuoli bändillä on tiukasti hallussa ja soitto kulkee kuin sompio.

Tavattoman keikkailun tuoksinassa bändi on vieraillut myös ahkerasti studiossa ja julkaissut tiuhaan tahtiin levyjä Levy-yhtiön kautta ensimmäisen omakustanne-ep:nsä jälkeen.
Lehtivihreät astuivat Levy-yhtiön lentävään lautaseen vuonna ´94 saatuaan johtoportaan vakuuttumaan hyvimmyydestään verta pursuavilla keikoillaan ja parhaalla ensieepeellään. Sen jälkeen on maailmaan valloitettu väsymättömästi keikkaillen yksin ja yhdessä muiden Levy-yhtiötähtien kanssa. Särkyneet sydämet ja hotellihuoneet ovat varma merkki Lehtivihreiden läpivaelluksesta.

Alkukesästä -96 ilmestynyt "Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa" on Lehtivihreiden ensimmäinen kokopitkä levy. Isoja aseita, seksiä ja asennetta tihkuva levy on yleisesti saanut hämmästyneen riehakkaan vastaanoton. Japanissa levy on yksi vuoden myydyimmistä.
Lehtivihreät takovat tiensä vastahakoisemmankin kuulijan päähän salakavalan tarttuvilla kertosäkeillään.