PETE LOU COMBO

kokoonpano:

levy-yhtiö: Jungle Records / My Way Records

diskografia:

yhteystiedot:

Tavinen Petri
Karpalontie 3 B 6
43100 SAARIJÄRVI
puh. 014-425 103
tai
Väätänen Timo
Mäntytie 3 as 24
43100 SAARIJÄRVI
puh. 014-423 019

PETE LOU COMBO

Saarijärveläis-jyväskyläläinen Pete Lou Combo perustettiin nelisen vuotta sitten. Kokoonpano on muuttunut vuosien varrella triosta viisimiehiseksi ryhmäksi.

Bändi on julkaissut pari omakustannesinkkua vuosina 92-93. Vihdoin vuonna 1996 ilmestyy ensimmäinen kokopitkä cd-albumi, levyn julkaisee My Way records. Cd:n kappaleet ovat kaikki bändin omia hengentuotteita ja pääosin P. Tavisen tekemiä. Bändin musiikki on sekoitus 50-60 lukujen rocken rollia ja countryä. Vaikutteita löytyy aina 40-50 luvuilta, Hank Williamsista ja Jerry Lee Lewisistä nykypäivän countrymiehiin kuten Rodney Crowell ja Dwight Yoakam. Kuitenkin bändin jäsenten musiikkimaku on laaja ja vaikutteita otetaan muustakin musiikista kuin ns. "roots" musasta. Nykyisin bändin musiikkityyli on kehittymässä enemmän country-rockin suuntaan.

Keikoilla suurin osa ohjelmistosta on omaa materiaalia,tietenkään maukkaita covereita unohtamatta. Keikkoja tehdään ympäri Suomen, niitä ei kovin paljon ole vakituisen keikkamyyjän puuttumisen takia. Toivottavasti uusi cd-levy toisi piristystä mukanaan silläkin saralla. Bändin tulevaisuutta ei ole sen kummemmin sunnniteltu, katsotaan mitä uusi levy tuo tullessaan, mutta uskomme, että tämän tyyppisen musan tekijöitä ei Suomessa välttämättä ole kovin paljon. Uskomme, että tämä bändi tuo mukavan lisän suomalaiseen ja miksei myös kansainväliseen rock-elämään, sillä hyvin soitettu ja laulettu musa hakee aina paikkansa. Joten ei muutakuin good country rockin with Pete Lou Combo!