TÄYDELLISIN SUOMALAINEN WWW-BÄNDIHAKEMISTO
"It is a luxury to be understood"
Ralp Waldo Emerson

Artists index © Latvis 1994- 2005
Arvoisat Internet-yhteyksien tarjoajat, mainostoimistot ja olemattomat musiikkiportaalit sun muut - bändilistojen kuten muidenkin RockData listojen kopionti palvelimillenne on KIELLETTY!

Linkitä RockDataan - älä varasta!

Paina nappuloita vasemmalla ja avaa ovi bändien arkeen ja unelmiin; treenikämpille ja keikkabusseihin...

Puutteita, epätarkkuuksia, vanhentuneita tietoja ja suoranaisia virheitä niin minun kuin muidenkin ylläpitämiltä sivuilta löytyy varmasti jonkinverran. Ole siis valpas - täydennä ja korjaa tietoja - ruoski tietämykselläsi sivujen ylläpitäjiä, sillä ajantasalla olevista tiedoista on iloa monille musiikkidiggareille (RockDatan suhteen korjaus/lisäyspyyntö koskee myös muitakin kuin bändisivuja).

DIY = Do-It-Yourself

Em. rajallisen vapaa-aikani ja levytilan vuoksi suosin pelkkien bändilinkkien lisäämistä oheiseen hakemistoon. Mikäli bändilläsi / idolillasi on jo kotisivu ja tiedät sen puuttuvan hakemistosta niin ilmoita URL mitä pikemmin linkitystä varten.

Promot, keikkaliput yms. ovat tervetulleita.

Yhteistyöterveisin
Latvis

Rockdata is the first and most comprehensive Finnish music site on the Internet for music lovers, musicians, and industry professionals.

Because RockData is an non-profit database about Finnish music scene it supports all music genres from punk to jazz, from gospel to pop...

In this section you can find all possible Finnish artists/bands - just click alphabeths on the left and step into their their virtual homes and get to know them. Unfortunately some parts of these pages are only in Finnish. This is only my hobby and maintained only by myself.

I am willing to add any Finnish artist/band to Rockdata, so please email with anything that should be added or changed.

Commercial publishing of any part of RockData is strictly forbidden - DO NOT STEAL MY WORK...

LET ME KEEP UP THE GOOD WORK!

P.S. All promos and free concert/festival tickets are welcome