Aki Mäki-Kuhna - voc & gtr
Hiili - drums & voc
Pajis - bass & voc

Road Crew´s fourth and absolutely finest album Bulldozer was released in August 99. It´s is deeper and heavier than ever before - the band leaves the displaying of conheap guitar pyrotechnics to others and concentrates on laying down a real evil groove. The guitarist churns out a riff that cries out for sweet revenge with a booming bassline and set of thunderous drums as it shoots you down. Their music is as mean and lean as can be, a bunch of killer riffs trimmed to perfection and awesome big sound that makes you instantly crank up the volume. A real joyride on a bulldoser !

 

ROAD CREW

Jos pidät kunnon kitarariffeistä, basso- ja rumpuvyörytyksestä sekä äijämäisestä ärjynnästä, pidät myös Road Crewsta.

Pääkaupunkiseutulaisen voimatrion neljäs albumi osoittaa ryhmän vain parenevan ajan myötä. Jos edellinen, vuonna 1995 julkaistu levy "Tallman´s Tale" olikin miehistä mättöä, uusi albumi on todella äijää.

Ensimmäiset kaksi biisiä tulittavat, kun taas toiset kappaleet lakaisevat raskaan risuisella pyyhkäisyllään. Kun kappaleet jyräävät, runnovat ja rutistavat, ei ole ihme että levy sai nimekseen Bulldozer.

Metallican kanssa bändillä on siis muutakin yhteistä kuin se, että molempien orkestereiden jäsenet ovat lyhentäneet hiuksiaan.

Kappale Something Dead edustaa tyylikkäästi melodisen hard rockin genreä. Sold My Soulia voi puolestaan pitää albumin balladina.

Viimeisessä kappaleessa mennään jälleen sellaisilla kierroksilla, että itse Peer Günt tai D.A.D:kin olisi jo ihmeissään.

Neljän kappaleen bonus CD:ltä löytyvät vuonna 1997 julkaistut kappaleet Daddy Cool, Ring Ring, Staying Alive ja Upside Down.

Road Crew Tavastialla keskiviikkona 9.2.2000

 

diskografia / discography:
Street Corner (CD, 1992)
U.N.I. (CD, 1993)
Tallman's Tale (CD, 1995)
Hot Dance Disco Hits -VOL 4- (CDS, 1997)
    - Daddy Cool/Ring Ring/Staying Alive/Upside Down
Bulldozer (CD, 1999)

 

keikat / gigs:
puh. 0400 439143
levy-yhtiö / record company: Megamania kontakti / contact:
Aki J. Mäki-Kuhna
Marttilankatu 9 b 17
04260 KERAVA
FINLAND
tel: +358-(0)-400-439143
email: antti.pajamaki@orion.fi