Yhtye on lopettanut toimintansa.
Orkesterin viimeiseksi jäänyt kappale on julkaistu SUE CD 3 -kokoelmalevyllä.


Keikkatiedustelut & kontaktit: juntunenmikko@hotmail.com

"Päälle käyviä nurinkurisia tapporiffejä, hysteeristä kitaran käsittelyä, ja lo-fi suuntaista äänimaisemaa...(Rumba 13/98)

"Bändin ahdistavan metallinen meininki on saatu purkkiin hämmentävän tyrneillä soundeilla ja soiton piikkilankamainen tarkkuus alleviivaa orkesterin PAHOJA ralleja. Submerged vangitsee hitaalla ja intensiivisellä jännitteen kasvattamisella ja rakentaa viisunsa viisaasti niin, ettei jännite purkaannu koskaan, jolloin kuulijan on pakko haluta lisää. Avaus-instrumentaalin They Drive at Nightin samana myllyttävä bassolinja ja jokseenkin originelli urkuilu pitävät jännitteen yllä helposti. Concrete Shoes luottaa samana repivään riffiin astetta jyrkemmin (Soundi 8/98)

"SHEDDINGSin kohdalla ei voida enää puhua paljoakaan Helmet-vaikutteista, sillä vaikka lekaa isommilla aseilla taistellaankin, niin soundin avaruus jotenkin laajentaa myös bändin musiikin luonnetta...Bändinä isompi ja vahvempi kuin Tony Halme. (TV 6/98)

"MIELETÖN JYTÄLEVY!"-Miettinen, Räkärodeo

"Submerged tuo vimmaisella asenteella mieleen alkuaikojen Sweetheartin . Kulmikkaasti rytmitettyihin jyräriffeihin on tarttunut aavistus circlemäistä leijuntaa, liki psykedeelisiä sävyjä, mikä tekee esityksestä entistä levottomuutta herättävän...Rumba 14/98