Veikko 

Rekunen

 
Omakuva

Lehtori
isä
kääntäjä
kirjoittaja
poliitikko

LAITTEET
Olen syntynyt vuonna 1952 seitsenlapsisen perheen vanhimpana poikana. Ylioppilaaksi pääsin Kangasalan yhteiskoulusta vuonna 1971 ja lähdin sitten jatkamaan opintojani Oulun yliopistoon. Sen humanistisessa tiedekunnassa opiskelin englantilaista filologiaa laudaturiin saakka, Rooman kirjallisuutta eli latinan kieltä cum laudeen saakka ja psykologiaa sekä kasvatustiedettä kumpaakin approbaturin verran. Täten valmistuin ja sain Filosofian maisterin arvon vuonna 1977. 

HARRASTAN


Olen ollut Ylistaron lukion englannin lehtori vuodesta 1981 ja opetan siellä myös psykologiaa. Olen kääntänyt useita kirjoja, useimmiten tieteisromaaneja, mutta tietokonealan kirjojakin. Toinen rakas harrastus on lehtiin kirjoittaminen, ja toimin vakituisena avustajana Tietokone-lehdessä. Viime vuosina olen joutunut mukaan myös politiikan pyörteisiin.
SUKULAISET
Marja Rekunen
Vaimoni Marja on myös saanut Filosofian maisterin arvon Oulun yliopistosta opiskeltuaan kemiaa laudaturiin saakka, biokemiaa cum laudeen ja matematiikkaa approbaturiin saakka. Jatko-opintoina hän on suorittanut approbaturin sekä kasvatustieteessä että ATK:ssa ja opiskelee parhaillaan Jyväskylän Ammatillisessa Opettajakorkeakoulussa. Hän on muun muassa Ylistaron Oppaiden sihteeri. Naimisiin menimme vuonna 1974.
IHMISET 
 
Sari Rekunen
Rakas tyttäremme Sari syntyi 1984. Hän harrastaa koulun lisäksi pianonsoittoa, lukemista, tietokonepelejä, lentokoneita, näyttelemistä, laulamista, akvaariokalojen hoitoa ja kaikkea muuta hauskaa, etenkin vanhempiensa hermoille käymistä jatkuvalla puhumisellaan, mikä tietysti onkin lasten ikimuistoinen nautintaoikeus. Koulua Sari on käynyt hyvin ahkerasti, mistä vanhemmat haluavat häntä julkisestikin kiittää!
MUUT 
OAJ:n logo 
 
TietokonE-lehti 
Olen jäsen Opettajien Ammattijärjestössä  

ja Suomen Kieltenopettajain Liitossa 

Tietokone Webline on käymisen arvoinen paikka!

Lähetä viesti!  
E-mail me!
Do you wish to read about me in English?

Sivut näkyvät parhaiten Netscape  4.0 selailimella.
Sivut on tehty Microsoft Word 95:llä ja sen Internet Assistant 2.04z:lla sekä Netscape 4.01 Composerilla!